fbpx

Verzending

Custom made

Al onze producten worden door onze productiemedewerkers speciaal voor jou met de hand gemaakt. Omdat alles custom made is, zitten zij aan een bepaalde periode vast, voordat het product verzonden kan worden. Wij overhaasten onze productie nooit, aangezien elk onderdeel aan de hoogste standaard wordt gehouden. Ook willen wij er zeker van zijn dat alles klopt, dus lopen wij ook altijd zorgvuldig alle orders na voordat deze opgestuurd worden. Dit gehele proces duurt gemiddeld 3/4 weken.

Verzending

PostNL

Wij sturen het product zorgvuldig naar je op via onze pakketservice PostNL. Vanaf het moment dat wij klaar zijn met de productie van jouw sign, melden wij het pakket aan bij PostNL. Zodra jouw pakket klaar staat om verzonden te worden krijg je hier een bevestigingsmail van, van PostNL op het email adres dat je hebt doorgegeven bij de bestelling. Vanaf het moment dat jouw pakketje ons magazijn heeft verlaten krijg je ook een track & trace code. Hiermee kun je precies jouw pakketje volgen en ben je altijd zeker van waar jouw pakketje zich precies bevindt. Het product is bij ons altijd binnen 3 dagen binnen. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat je jouw pakketje ten alle tijden binnen deze periode in huis hebt!

Verzendkosten

Verzendingen

Wij verzenden onze producten naar alle  adressen in de EU. Verzending is volledig kosteloos.

Mijn pakketje

Wat kan ik verwachten in mijn pakketje?

Onze signs worden allemaal plug&play geleverd. Dit wil zeggen dat alle producten stekkerklaar zijn.
Je ontvangt van ons altijd: een Neonlook LED sign met kabel en schakelaar, een stroom transformator met stekker voor in het stopcontact, een zakje met afstand houdertjes voor de montage. Verder wordt jouw sign altijd mooi verpakt in bubbelplastic en in een stevige doos, zodat hij transport bestendig is. Voor alle specificaties zie foto's hieronder!