fbpx

Retourbeleid

Custom made

Al onze sings worden op bestelling met de hand gemaakt, wat betekent dat elk product net zo uniek is als jij!

Wij kunnen daarom alleen retourzendingen accepteren voor defecte artikelen, en kunnen helaas geen retourzendingen accepteren vanwege een verandering van gedachten. Dit is puur omdat alle producten eenmalig op bestelling worden gemaakt. Alle verkopen zijn definitief op het moment dat de bestelling is geplaatst.

Retour

In het zeer onwaarschijnlijke geval dat jouw sign kapot of defect geleverd wordt, dien je binnen 3 dagen vanaf het moment van levering om ons hierover te informeren. Dit kun je doen door ons te bellen naar tel: (040) 283 69 30 of te mailen naar mail: info@neon-look.nl. Wij zullen dan met een gepaste oplossing komen voor jou. Uiteraard op onze kosten.

Garantie

Wij hanteren een garantie van 2 jaar op al onze neon-look led signs en 1 jaar op de bijgeleverde driver. Dit geldt echter niet voor eventuele schade die kan ontstaan als gevolg van onjuiste installatie of fysieke schade tijdens gebruik. Heb je gedurende deze tijd gebreken aan jouw product zoals het falen van het licht? Neem dan contact met ons op.

 

Er zijn enkele uitzonderingen waarin geen aansprakelijkheid bestaat. Er is geen sprake van aansprakelijkheid in de volgende gevallen:

  • bij een later ontstaan gebrek buiten het garantietermijn;
  • bij een onmogelijkheid om het gebrek te ontdekken.

Indien je wel gebreken hebt aan jouw ontvangen product bijvoorbeeld bij ontvangst, vragen wij wel om bewijs. Stuur dit altijd binnen 3 dagen na ontvangst op! Dit doen wij zodat wij hier in de toekomst op kunnen anticiperen zodat je dit niet nogmaals zou meemaken! Hiervoor is nodig;

  • Bewijs dat er schade is geleden;
  • Bewijs dat er een gebrek aan het product is ontstaan;
  • Bewijs dat de schade het gevolg is van het gebrek.