fbpx

Over ons

Wie zijn wij?

Neon-look is een onderdeel van Benelux Sign Systems.

Benelux Sign Systems is de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een vakkundig specialist op het gebied van verlichte en onverlichte binnen- buitenreclame en overige signing in de breedste zin van het woord. Wij zijn gevestigd in Nuenen waar we al ruim 40 jaar actief zijn, en blijven groeien tot de dag van vandaag. Bij Benelux Sign Systems kunnen we elke vorm van lichtreclame en formulestyling produceren. Van ThinSign® tot neonletters en van reclamezuilen tot raambelettering. Gegarandeerd volgens de actuele richtlijnen en regelgeving, ongeacht de wensen en budget.

Onze klanten bestaan uit bedrijven en particulieren uit allerlei verschillende branches, groot of klein, wij verzorgen alles op het gebied van de bekleding van panden. Ook geloven wij in de toegevoegde waarde van langdurige samenwerkingen met onze partners. Wij werken dan ook samen met grote namen zoals Fair Play Casino, Van Haren Schoenen, Mercedes Benz, KPN, ING, AB-InBev en ga door maar door! Wij merken dat er enorm veel interesse is in onze neon producten. Hierdoor kwamen wij op het idee om deze producten in hun eigen welverdiende spotlight te zetten, en dat is gelukt! Dankzij onze ruime 40 jaar ervaring zijn wij in staat om met onze Led verlichting expertise een Neon 'look' te ontwikkelen, waarbij u alle voordelen van neon hebt, gecombineerd met de zuinigheid van Led!

Wat zijn Neon-look LED letters:

Neon-look is de nieuwe vervanger van neon. Wij zijn de uitdaging aangegaan om een product te ontwerpen dat niet alleen de uitstraling van het welbekende neonlicht uitstraalt, maar ook nog eens zuinig en milieuvriendelijk is. Wat wil je nog meer?

Onze neon-look letters zijn in elke gewenste vorm, maat, diepte en kleur te verkrijgen, waardoor je dus altijd een uniek design hebt. De mogelijkheden zijn simpelweg oneindig. Wat je ook bedenkt, wij kunnen het maken! Bovendien heb je het zelf helemaal voor het zeggen, je kunt namelijk naast onze standaard designs ook nog eens in onze tool zelf uw ontwerp samenstellen!

Wat is het verschil tussen neon en neon-look LED?

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen het neon wat veel mensen kennen van die authentieke sfeerverlichting en de neon-look LED letters? Eén van de verschillen is bijvoorbeeld het feit dat de neon installaties met hoogspanning moeten worden aangesloten wat alleen erkende gecertificeerde installateurs mogen doen. Onze nieuwe neon-look LED letters daarentegen zijn uitgevoerd met led verlichting, wat het ten eerste zuiniger maakt maar ook zelf aan te sluiten is! Het oogt nagenoeg hetzelfde als neon dus super stijlvol. Neon-look led letters zijn onderhoudsvriendelijk, omdat het niet van glas wordt gemaakt. Ideaal!
Onze neon LED verlichting wordt stekkerklaar geleverd, en zijn hierdoor plug & play voor zowel aan de wand, hangend aan het plafond of vrijstaand, een heel stuk gebruiksvriendelijker dus!
Bovendien zijn de mogelijkheden bij deze nieuwe versie van neon echt eindeloos, er kan nu namelijk ook gespeeld worden met verschillende (RGB) kleuren door elkaar!

 

Waar Neon-look LED letters?

Of je nou op zoek bent naar een professionele signing voor op je kantoor, een leuk logo voor in je café, of gewoon simpelweg naar een leuke spreuk voor op jouw slaapkamer, bij ons kan het allemaal. De neon LED signs verzorgen hoe dan ook een mooie neonsfeer. De Neon-look Led letters zijn in alle vormen en maten te verkrijgen, alle producten zijn namelijk volledig te personaliseren naar uw wensen. Je kunt het zo gek niet bedenken, wij doen het allemaal! Ook worden de producten stekkerklaar geleverd waardoor ze echt overal toe te passen zijn. Hierdoor zijn ze plug & play voor zowel aan de wand, hangend aan het plafond of vrijstaand. De mogelijkheden zijn simpelweg eindeloos.

Opvallen met de Neonlook LED letters

Led letters zijn de reclame letters waar je naar zoekt als je een mooie kleurrijke manier van opvallen wenst. Neon is een erg herkenbaar en tijdloos product. Die herkenbare ‘retro’ look blijft zich maar vernieuwen en weet altijd weer zijn weg te vinden in het huidige bestaan. Denk bijvoorbeeld aan het super hippe glow in the dark midgetgolf en bowlen. Bij Benelux Sign Systems maken wij voor jou de letters in het lettertype waar je naar zoekt, in welke kleur en formaat u wilt. Simpelweg alles is mogelijk met de Neon led reclame letters.

Tijdloos product

Vanaf de Jaren 20 zijn verlichte letters al populair over de hele wereld. Het is een duidelijke en effectieve manier van reclame maken. Elke bar/ café/ bedrijf/ restaurant heeft er minimaal wel een hangen. Door de vele felle kleur mogelijkheden vallen deze altijd erg op. Led verlichting is een duurzame manier van verlichting, en deze is nu ook verkrijgbaar in neon licht. De vernieuwde neonlook LED producten zijn tijdloos door hun herkenbare uitstraling, onderhoudsvriendelijk, en gaan bovendien erg lang mee. Daarnaast heb je ook altijd een uniek en eigen product. Met neon look led kun je opvallen en tegelijkertijd geld besparen op je energieverbruik.

Lange levensduur

Neon-look LED letters hebben ook nog eens een lange levensduur. Dit maakt deze reclameletters tot een goede investering. Een led lamp wordt namelijk nauwelijks warm en is schok- en trilbestendig, in tegenstelling tot het ouderwetse neon. Led verlichting kan theoretisch gezien zo'n 50.000 branduren meegaan. Dit is natuurlijk bij optimaal gebruik. Opvallen, besparen en milieubewust zijn terwijl je reclame maakt met jouw Neon-look Led letters, wat wil je nog meer?