fbpx

Uitvoeringen

Verschillende type neon-looks

Nadat Neonlook vanaf de lancering ontzettend populair bleek te zijn, heeft Neon-look.nl zich gericht op de verdere uitbreiding van haar assortiment. Iedereen ziet dolgraag zijn of haar gewenste sign aan de muur, maar er bleek ook vraag te zijn naar een wat exclusievere variant die ook buiten te gebruiken is. Met Neonlook premium kunnen wij die variant nu ook aanbieden.

Welke 5 varianten kunnen wij aanbieden...

Neon-look Basic

Onze Basic variant blijft wat u van ons gewend bent. Voor deze variant plaatsen wij LED strips (van 6 of 8 mm dikte) in de gewenste kleur en het ontwerp op een acrylaat achterplaat. Deze sign leveren wij vervolgens stekkerklaar aan. Deze sign is vervolgens middels meegeleverde afstandhouders of hangsystemen zelf eenvoudig te monteren

Neon-look Premium

De Premium variant is van topkwaliteit en daarbij naast binnengebruik ook geschikt voor buitengebruik (IP65).  Bij deze variant werken we niet met de bekende LED strips, maar maken wij de letters van RVS. Hier wordt vervolgens de LED verlichting in gewenste kleur ingelegd, waarna er een acrylaat kap overheen gezet wordt. De RVS zijkanten spuiten wij in uw gewenste RAL kleur.

Neon-look Stand

Neon-look Stand tekst

Neon-look USA Style

Neon-look USA Style tekst

Neon-look Frame

Neon-look Frame