fbpx

Basic & Premium

Basic & Premium

Nadat Neonlook vanaf de lancering ontzettend populair bleek te zijn, heeft Neon-look.nl zich gericht op de verdere uitbreiding van haar assortiment. Iedereen ziet dolgraag zijn of haar gewenste sign aan de muur, maar er bleek ook vraag te zijn naar een wat exclusievere variant die ook buiten te gebruiken is. Met Neonlook premium kunnen wij die variant nu ook aanbieden.

Wat is het verschil tussen Basic en Premium?

Onze Basic variant blijft wat u van ons gewend bent. Voor deze variant plaatsen wij LED strips (van 6, 8 of 10mm dikte) in de gewenste kleur en het ontwerp op een acrylaat achterplaat. Deze sign leveren wij vervolgens stekkerklaar aan. Deze sign is vervolgens middels meegeleverde afstandhouders of hangsystemen zelf eenvoudig te monteren.

 

De Premium variant is van topkwaliteit en daarbij naast binnengebruik ook geschikt voor buitengebruik (IP67).  Bij deze variant werken we niet met de bekende LED strips, maar maken wij de letters van RVS. Hier wordt vervolgens de LED verlichting in gewenste kleur ingelegd, waarna er een acrylaat kap overheen gezet wordt. De RVS zijkanten spuiten wij in uw gewenste RAL kleur.

BellaGioia2
Neonlook premium

Montage premium

Montage van de Premium variant kan op verschillende manieren. Dat is eigenlijk altijd maatwerk. Wij denken dan ook graag met u mee voor een gepaste oplossing hierin. Wanneer nodig, kunnen wij ook altijd de montage verzorgen. Al deze opties zijn op aanvraag mogelijk. Wij sturen hier dan een vrijblijvende offerte voor.